Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«NO COMEDY»: Το αγγλικό stand up comedy έρχεται στο ΤΗΕΑΤRE OF THE NO κάθε Πέμπτη

 To THEATRE OF THE NO το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας παρουσιάζει το «NO COMEDY». Μια παράσταση stand up κωμωδίας έρχεται κάθε Πέμπτη στις 21.00.  Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μοναδικό  lineup, από διεθνώς ταλαντούχους κωμικούς, οι οποίοι σατιρίζουν όσα ζούμε και σκεφτόμαστε, και υπόσχονται να  προσφέρουν ατέλειωτες στιγμές γέλιου και διασκέδασης.

Το  άνετο και κλιματιζόμενο θέατρό, σε συνδυασμό με το  φιλικό  προσωπικό και τα δροσερά  ποτά, θα διατηρήσουν  την διασκέδαση σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Βραδιά OPEN MIC. Την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, η σκηνή του No Comedy  ανοίγει τις πόρτες του σε νέους και έμπειρους κωμικούς. Μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της κωμωδίας, να δοκιμάσουν το ταλέντο τους μπροστά σε κοινό και να ανακαλύψουν νέες κωμικές φωνές

Σχετικά με το THEATRE OF THE  NO:  Το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στις 18 Απριλίου 2024 με το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ  «Περιμένοντας τον Γκοντό», στοχεύει να καθιερωθεί ως ένας τόπος συνάντησης, που θα προάγει την καλλιτεχνική καινοτομία, τις πολιτιστικές ανταλλαγές και τον διάλογο εντός της τοπικής και παγκόσμιας κοινότητας. Με ένα ποικίλο ρεπερτόριο κλασικών και σύγχρονων έργων, ποίησης,  πειραματικού θεάτρου, όπερας, ζωντανής μουσικής, και stand up comedy, επιδιώκει  να προκαλέσει  και να εμπνεύσει το κοινό δημιουργώντας  μεταμορφωτικές εμπειρίες.

Συντελεστές:

τους: Walter, Ανέστης, Τάσος, Dominik, Σταυρούλα, Asim, Σταμάτης

Φωτογραφίες – Τrailer: Ενδυμίωνας

Υπ. Επικοινωνίας: Ελευθερία Σακαρέλη

Διοργανωτής: FAIL BETTER PRODUCTIONS ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑ

Ημ/νιες Παραστάσεων:

Από 25 Ιουλίου

Κάθε Πέμπτη στις 21.00

Trailer:  https://www.youtube.com/shorts/jfwjbG75oQQ

Εισιτήρια Βραδιάς Κωμωδίας: 10€

Εισιτήρια Βραδιάς Open Mic: 5€

Προπώληση: https://www.more.com/theater/comedy-at-the-no/

ΤHEATRE OF THE NO: Κων/νου Παλαιολόγου 3, Αθήνα

Τηλ:  6946851001

Website & Social Media:

https://www.facebook.com/TheatreoftheNO

https://www.instagram.com/theatreoftheno/

https://theatreoftheno.com/contact-us/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ