Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια βραδιά με πολύ γέλιο πλάι στη θάλασσα απόλαυσαν οι Γλυφαδιώτες

Μια αστυνομική κωμωδία σκόρπισε άφθονο γέλιο στο κατάμεστο παραλιακό θέατρο της Γλυφάδας. Πλάι στο κύμα, κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι και με το ελαφρύ θαλασσινό αεράκι να κόβει λίγο την αφόρητη ζέστη των ημερών, η βραδιά ήταν ονειρεμένη.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, συνεχάρη το καστ των ηθοποιών και φωτογραφήθηκε μαζί τους στο τέλος της υπέροχης θεατρικής παράστασης «Έγκλημα στον … κήπο;» του Alex Coppel, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Ματαράγκα.

Ήταν μια ξέφρενη αστυνομική κωμωδία, με τρομερούς ρυθμούς και με περίπλοκες απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες να διαδραματίζονται επάνω στη σκηνή. Μια εκπληκτική κωμωδία, με διπλό ενδιαφέρον για τους θεατές: πρώτον, να βρουν το δολοφόνο και, δεύτερον, απίστευτες κωμικές καταστάσεις με γέλιο μέχρι δακρύων.

Οι ηθοποιοί Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας, Ασπασία Κοκόση, Μελανι Μαρχαινε, Χρήστος Ιτζεογλου, Χρήστος Φωτίδης, καταχειροκροτήθηκαν.

Υπεύθυνος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Στέλιος Κουρουπάκης, ο οποίος προλόγισε την παράσταση.

Διαβάστε επίσης: Γ. Παπανικολάου: Δεν θα υπάρχει ούτε ένα σχολείο χωρίς air condition – Σε εξέλιξη εγκαταστάσεις κλιματιστικών

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ