Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε διαβούλευση ο νέος Κανονισμός Καθαριότητας

Σε διαβούλευση τίθεται ο νέος Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος, καλεί σε δημόσια διαβούλευση όλους τους δημότες και κατοίκους Ηλιούπολης για να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής Αρχής, δόθηκε προτεραιότητα στη σύνταξη του νέου Κανονισμού για τη βελτίωση της καθαριότητας της πόλης, τον καθορισμό των αναγκών καθαριότητας και τον επαναπροσδιορισμό καθηκόντων, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων τόσο της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, όσο και των δημοτών και κατοίκων.

«Ο Δήμος είναι το Σπίτι μας», δηλώνει ο δήμαρχος και συνεχίζει: «Οφείλουμε να το φροντίζουμε με υπευθυνότητα και αγάπη. Όλοι έχουμε λόγο για την Καθαριότητα και μπορούμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση του Σχεδίου Κανονισμού Καθαριότητας μέσα από τη Διαβούλευση αυτή που ενισχύει την Συμμετοχική Δημοκρατία. Η Καθαριότητα είναι μέλημα όλων και μαζί θα μπορέσουμε να ομορφύνουμε την πόλη μας. Όπως περιποιούμαστε το σπίτι μας, με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουμε κάθε γειτονιά του Δήμου μας.

Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων και μέσα από την συνεργασία με τους δημότες και κατοίκους μπορεί να επιτευχθεί ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Ηλιούπολης έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα της πόλης, αναλαμβάνοντας τους τελευταίους μήνες τον συντονισμό και τις αρμοδιότητες του εν λόγω τομέα, ενώ από την πρώτη στιγμή έχει κηρύξει το 2024 ως χρονιά Καθαριότητας για τον Δήμο Ηλιούπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ΕΔΩ το σχέδιο Κανονισμού Καθαριότητας και να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας, προσθέτοντας τις προτάσεις και τα σχόλιά τους ή να αποστείλουν σχετικό email με τις παρατηρήσεις τους στο odimoseinaitospitimas@gmail.com έως την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 στις 15:00 μ.μ.

Διαβάστε επίσης: Εργασίες συντήρησης στη μεγάλη πισίνα του Κολυμβητηρίου

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ