Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Καθόλα έτοιμος ο Δήμος για την έναρξη των εργασιών στο Στάδιο

Έτοιμος είναι ο Δήμος Καλλιθέας για την έναρξη των εργασιών που πρέπει να γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», προκειμένου να συνεχίσει να είναι η έδρα της Athens Kallithea, στη Super League 1, καθώς αποτελεί τη φυσική και ιστορική έδρα της ομάδας της πόλης.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, συναντήθηκε για το θέμα με φιλάλθους. «Τους ανέφερα πως είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να προχωρήσουμε στις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει, τόσο στις πρόσφατες συζητήσεις μας με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Athens Kallithea, όσο και μετέπειτα με τον αντιπρόεδρο, καθώς και το Διευθυντή της ΠΑΕ», δήλωσε ο κ. Ασκούνης.

Στις συζητήσεις που έγιναν ο δήμαρχος Καλλιθέας κατέστησε σαφές ότι αναμένει την τελική έγκριση από την πλευρά τους, προκειμένου να εγκατασταθούν τα συνεργεία που θα προχωρήσουν άμεσα και με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα στην αποπεράτωση του συνόλου της διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων του Σταδίου.

«Ωστόσο, όπως ενημέρωσα και τους φιλάθλους που με επισκέφθηκαν, δεν έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση ή πρωτοβουλία της ΠΑΕ μέχρι σήμερα προκειμένου να ξεκινήσουμε τις εργασίες», είπε, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε καμία κωλυσιεργία από την πλευρά του Δήμου.

«Κινηθήκαμε άμεσα και με σαφήνεια προσηλωμένοι στο κοινό στόχο όλων μας, που δεν είναι άλλος από το να αγωνιστεί η ομάδα μας στο “El Paso”», ανέφερε και πρόσθεσε πως ο Δήμος, από την πρώτη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η άνοδος της ομάδας, ανέπτυξε πρωτοβουλίες τόσο ως προς την πλευρά της ΠΑΕ όσο και ως προς τις τεχνικές υπηρεσίες, προκειμένου να ανταποκριθεί σε πραγματικούς χρόνους ως προς τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί στους ιθύνοντες της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Πλατφόρμα στήριξης και ενημέρωσης για τους ανέργους με πρωτοβουλία του Δήμου

Ειδήσεις από τον Δήμο Καλλιθέας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ