Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανιώνιος: Νέα υπερσύγχρονα αποδυτήρια απέκτησε ο Ιστορικός

Μία σειρά εργασιών γίνεται το τελευταίο διάστημα στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει τον Ιστορικό στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Σε έναν από τους χώρους που έχει γίνει σημαντική ανακαίνιση είναι τα αποδυτήρια.

Τις εργασίες ανέλαβαν οι Αφοι Στεφάτου, μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία που έχει έδρα τη Νέα Σμύρνη.

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση

Προ ολίγων ημερών έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου, κηρύσσοντας την έναρξη της προετοιμασίας για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

«Καλή αγωνιστική χρονιά! Στόχος… μέχρι να φθάσουμε και πάλι ουρανό!», ευχήθηκε ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης.

Παράλληλα ξεκινά και επίσημα για τον Πανιώνιο η εποχή του Κώστα Ρούπτσου, του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Η πρώτη προπόνηση έγινε παρουσία περίπου 200 φιλάθλων, καθότι έγινε καθημερινή και κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Το κλίμα πάντως ήταν ιδιαίτερα θετικό και αισιόδοξο για την πορεία του ιστορικού συλλόγου, στα πλαίσια της ανάκαμψης και επιστροφής του στη φυσιολογική του θέση, δηλαδή στη Super League και ανάμεσα στις 6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Στην επίσημη πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών, ο νέος προπονητής Αντώνης Νικοπολίδης μαζί με το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές του «Ιστορικού» παλιοί και νέοι, αλλά και το νέο απόκτημα του Πανιωνίου, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβός.

Aναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες ήταν οι Άνιο Πότσι, Θοδωρής Ζούλιας, Κωνσταντίνος Τσιμιδόπουλος, Κωνσταντίνος Διονέλλης, Παναγιώτης Ξυγκόρος, Γιώργος Στούπης, Γιώργος Γεμιστός, Δημήτρης Γροντής, Γιάννης Μπουρλάκης, Δημήτρης Σκαφίδας, Αλέξανδρος Λαύκας, από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα οι Τάσος Αυλωνίτης, Γιακούμπα Χρούστινετς, Μιχάλης Μπούσης, Κώστας Χριστόπουλος, Νίκολας Τσορνομάζ, Ντάμιαν Γκίνη, Αλμπέρτο Ενγκουέμ, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Λεόν Πιερτζακόμι, Νίκος Γιαννακόπουλος, Κωνσταντίνος Τσόγκας, Γιάννης Αλεξανδράκης και Γιώργος Νικοπολίδης, όπως επίσης και από την περσινή Κ17 του Πανιωνίου οι Χρήστος Λακατής, Έκτορας Οθωναίος, Γιον Πρίφτη και Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και ο Δημήτρης Κολοβός.

Διαβάστε επίσης: Νέα έδρα της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, το κλειστό της Γλυφάδας

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ