Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Στα άκρα η κόντρα Δημάρχου – Επιχειρηματιών. Στο στόχαστρο μπήκε το Cine Alimos

Η κόντρα του δημάρχου Αλίμου με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παραλία της πόλης, καλά κρατεί. Οι επιχειρηματίες περνούν στην αντεπίθεση, βάζοντας στο στόχαστρο το Cine Alimos, ένα από τα ωραιότερα θερινά σινεμά των Νοτίων Προαστίων που λειτουργεί στην κυριολεξία δίπλα στη θάλασσα.

Όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, «ισχυρίζονται ότι είναι αυθαίρετο το γκαζόν, η βάση για παρκάρισμα ποδηλάτων, το εκδοτήριο εισιτηρίων (που είναι τροχήλατο, πάνω σε ροδάκια), η επιγραφή “Cine Alimos” και τα φώτα». Ο κ. Κονδλυλης, καταγγέλλει παράλληλα, και τους αρμοδίους της ΕΤΑΔ ΑΕ, οι οποίοι– όπως λέει – έχουν συμφωνήσει με τους παραπάνω ισχυρισμούς.

Ειδικότερα, σημειώνει: «Με την κατεδάφιση όλων των παραπάνω έχει συμφωνήσει εγγράφως η ΕΤΑΔ ΑΕ, η οποία θέλει να δει να γκρεμίζεται το Cine Alimos. Δεν θέλει όμως να δει να γκρεμίζονται εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα αυθαίρετων καταστημάτων (beach bar κ.λπ.) μέσα στον αιγιαλό, για τα οποία έδωσε… εξουσιοδοτήσεις σε επιχειρήσεις για να κάνουν πολεοδομική “τακτοποίηση”, παρόλο που αυτό απαγορεύεται από τον νόμο. Δηλαδή, το κράτος (μέσω της ΕΤΑΔ) προστατεύει τα αυθαίρετα beach bar μέσα στον αιγιαλό και υποστηρίζει τους επιχειρηματίες – καταπατητές της παραλίας. Την ίδια ώρα, “στοχοποιεί” το Cine Alimos, μια μοναδική όαση πολιτισμού και ποιότητας στην “Ελληνική Ριβιέρα”. Φαίνεται, όποιος δεν τα κάνει “πλακάκια” με τους επιχειρηματίες της νύχτας και δεν σκύβει το κεφάλι στα συμφέροντα του κάθε “παραλιάρχη”, όπως κάνει ο Δήμος μας, πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά από το “σύστημα”…».

Διαβάστε επίσης: Ανδρ. Κονδύλης: «Αν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τη Ριβιέρα της Γαλλίας και της Ιταλίας, πρέπει να έχουμε και κανόνες» – Κατήγγειλε προσπάθεια εκφοβισμού από επιχειρηματίες

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ