Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα, για τη δράση της ΕΤΑΔ στην παραλία, ζητεί ο δήμαρχος Αλίμου

«Μπαρούτι» θα μυρίσει στο σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου. Ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, θα φέρει προς συζήτηση τις ενέργειες του Δήμου σχετικά με «την παράνομη, σκανδαλώδη και αντιθεσμική λειτουργία της ΕΤΑΔ Α.Ε., υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων παραλιακών επιχειρήσεων και σε βάρος του Δήμου Αλίμου και όλων των πολιτών», καλώντας τον Εισαγγελέα «να εξετάσει τη δράση των στελεχών της ΕΤΑΔ στην παραλία Αλίμου».

Στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο (7μμ), ο δήμαρχος Αλίμου θα εισηγηθεί, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων, καθώς και να γίνει ενημέρωση στους βουλευτές του Νότιου Τομέα. Επίσης, θα εισηγηθεί να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην παραλία του Αλίμου και να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

«Τα πράγματα έχουν ξεφύγει… Εδώ και καιρό λέμε σε κάθε τόνο ότι όσα κάνει η ΕΤΑΔ (η εταιρεία του ελληνικού δημοσίου που διαχειρίζεται τα ακίνητα του κράτους) στην παραλία του Αλίμου είναι παράνομα και προκλητικά. Προκαλούν ζημιά στο δημοτικό και δημόσιο συμφέρον και βλάπτουν όλους τους πολίτες. Αντιθέτως, ωφελούν απροκάλυπτα ορισμένες παραλιακές επιχειρήσεις», δηλώνει ο κ. Κονδύλης, και διερωτάται: «Μήπως θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα και για τα καμώματα της ΕΤΑΔ (ή κάποιων στελεχών της) με τα όσα κάνουν στα παραλιακά ακίνητα του Αλίμου;».

Διαβάστε επίσης: Στα άκρα η κόντρα Δημάρχου – Επιχειρηματιών. Στο στόχαστρο μπήκε το Cine Alimos

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ