Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άφθονο παιχνίδι για όλα τα παιδιά – Δείτε ποια προαύλια παραμένουν ανοικτά

Από σήμερα, Δευτέρα 5 Αυγούστου, έως και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου θα είναι ανοιχτά τα απογεύματα 18:00 – 22:00,τα προαύλια Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Γλυφάδας, για να αθλούνται τα παιδιά, να παίζουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, με απόλυτη ασφάλεια και διαρκή φύλαξη.

Μάλιστα φέτος, για πρώτη φορά, θα είναι ανοιχτά τα σχολεία τον Αύγουστο όχι μόνο τις καθημερινές, αλλά και τα Σαββατοκύριακα! Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

Ανοιχτά τα προαύλια των σχολείων στη Γλυφάδα όλο τον Αύγουστο ! Μπάσκετ και ποδόσφαιρο τον Αύγουστο από τους κορυφαίους στα γήπεδα της Γαλλίας, μπάσκετ και ποδόσφαιρο όλο τον Αύγουστο και στα σχολεία της Γλυφάδας, για όλα τα παιδιά, τους εφήβους και τους νέους! Όλοι όσοι θα μείνουν τον Αύγουστο στην πόλη, θα έχουν μια διέξοδο αθλητισμού, παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς: Τα προαύλια των σχολείων στη Γλυφάδα μας θα είναι ανοιχτά όλο τον Αύγουστο – και μάλιστα για πρώτη φορά όχι μόνο τις καθημερινές αλλά και τα Σαββατοκύριακα, με συνεχή φύλαξη. Για όλους τους μικρούς μας φίλους που θα μείνουν στην πόλη μέσα στο καλοκαίρι, έχουμε μεριμνήσει ώστε να έχουν έναν όμορφο χώρο κοντά στο σπίτι τους, ασφαλή και λειτουργικό, να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου κρατάμε ανοιχτά, κάθε απόγευμα, σχολεία της πόλης μας, για να παίζουν και να αθλούνται τα παιδιά και οι έφηβοι με άνεση και ασφάλεια. Σε κάθε σχολείο θα υπάρχει διαρκώς παρουσία εργαζομένων του Δήμου μας για να μεριμνούν για την τήρηση των μέτρων προστασίας και ασφαλείας.

Αναλυτικά, τα σχολεία που θα είναι ανοιχτά όλο τον Αύγουστο, τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, από τις 6 μ.μ. ως τις 10 μ.μ., είναι τα εξής:

2ο Δημοτικό (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου & Αϊδινίου)

3ο Δημοτικό (Παλμύρας 42, Άνω Γλυφάδα)

8ο Δημοτικό (Αγίου Νεκταρίου και Γεννηματά)

11ο Δημοτικό (Αττικής 102-104)

14ο Δημοτικό (Δημητρίου Γούναρη 216)

1ο Γυμνάσιο – Λύκειο (Άλσους & Αγ. Νικολάου)

3ο Γυμνάσιο – Λύκειο (Λεωφ. Κύπρου 300 Αργυρούπολη).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ