Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δ. Κάρναβος για ΠΑΕ Καλλιθέας: «Αρνητική εξέλιξη η μεταφορά έδρας της ομάδας»

Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμο το δημοτικό στάδιο της πόλης να υποδεχτεί την ομάδα της Καλλιθέας, η οποία ανέβηκε στη Superleague μετά από 20 χρόνια, εκφράζει ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει», Δημήτρης Κάρναβος. Κατηγορεί δε, τον δήμαρχο, Κώστα Ασκούνη, ότι έκανε «… μια τόσο κρίσιμη διαπραγμάτευση πίσω από κλειστές πόρτες και χωρίς να ενημερώσει εκτενώς ως όφειλε τις δημοτικές παρατάξεις, τους δημότες αλλά και τους οπαδούς της ομάδας».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κάρναβος έχει ως ακολούθως:

«Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούμε την διαμάχη μεταξύ της διοίκησης του Δήμου μας και της ΠΑΕ Καλλιθέας σχετικά με το ποιος ευθύνεται για την έλλειψη ετοιμότητας του Δημοτικού Σταδίου να φιλοξενήσει την ομάδα της Καλλιθέας στην superleague στην οποία ανέβηκε μετά από 20 χρόνια!

Όπως όλοι αντιλαμβάνονται η μεταφορά της έδρας σε γήπεδο εκτός δήμου αποτελεί μια πολύ αρνητική εξέλιξη για την πόλη της Καλλιθέας, αλλά και για το ίδιο το Σωματείο γιατί έτσι διακόπτεται μια μεγάλη ιστορική διαδρομή και η ομάδα μας κινδυνεύει να χάσει την επαφή της με την τοπική κοινωνία και τις ρίζες της. Λυπούμαστε που η διοίκηση Ασκούνη επέλεξε να κάνει μια τόσο κρίσιμη διαπραγμάτευση πίσω από κλειστές πόρτες και χωρίς να ενημερώσει εκτενώς ως όφειλε τις δημοτικές παρατάξεις, τους δημότες αλλά και τους οπαδούς της ομάδας. Δεν ξέρουμε αν τελικά στις προθέσεις της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Καλλιθέας είναι η μετάλλαξη του Συλλόγου και η απομάκρυνση της από την Καλλιθέα. Εμείς ως Δήμος οφείλουμε να μην δώσουμε την ελάχιστη αφορμή εξαντλώντας κάθε αντικειμενική δυνατότητα ενίσχυσης της υποδομής του Δημοτικού Γηπέδου.

Υπενθυμίζουμε ότι επί ημερών της δικής μας διοίκησης ενισχύαμε ετησίως την ομάδα, για όση περίοδο επιθυμούσε, με την παροχή και συντήρηση βοηθητικού γηπέδου ετήσιας δαπάνης 85.000€.

Οφείλουμε να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα και σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη αλλά και τους οπαδούς της ομάδας ώστε η ομάδα μας να μείνει στην Καλλιθέα όπου ανήκει. Πρωτίστως οφείλουμε να κάνουμε έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο ώστε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ζητάμε άμεσα σύγκλιση ανοιχτού Δημοτικού Συμβουλίου με την συμμετοχή της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, του ερασιτέχνη και των φιλάθλων για να υπάρξει η δέουσα δημόσια ενημέρωση για τις ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου αλλά και οι δημόσιες τοποθετήσεις των άλλων μερών επ’ αυτού, ώστε δημόσια να υπάρξει μια συμφωνία για την παραμονή της ομάδας μας στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ άνηκε ανήκει και θα ανήκει στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ!».

Διαβάστε επίσης: Καθόλα έτοιμος ο Δήμος για την έναρξη των εργασιών στο Στάδιο

Ειδήσεις από τον Δήμο Καλλιθέας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ