Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Καλός ο καιρός σήμερα – Μπόρες από την Πέμπτη – Θ. Κολυδάς: «Καλώς τις, κι ας άργησαν…»

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σήμερα, Τρίτη, και αύριο Τετάρτη 28 Αυγούστου. Ωστόσο, από την Πέμπτη αναμένεται επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλά για «προχωρημένο Φθινόπωρο» σε πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ αυτών και η Αττική.

Έντονες βροχές και χαλαζοπτώσεις «βλέπουν» οι μετεωρολόγοι από την Πέμπτη μέχρι και το προσεχές Σάββατο, οπότε τα φαινόμενα δείχνουν να υποχωρούν.

Το meteo προβλέπει έντονες καταιγίδες την Πέμπτη τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα βόρεια προάστια.

«Καλώς τις, κι ας άργησαν… Ευπρόσδεκτες οι τοπικές μπόρες στα δυτικά και βόρεια με τα ύψη βροχής σήμερα να φτάνουν το πολύ τα 10 με 15 mm. Μέχρι την Πέμπτη πάντως τα “κουβαδάκια” σιγά σιγά θα μαζέψουν περί τα 50 με 70 mm βροχής σε τοπικό επίπεδο. Η αστάθεια θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο», αναφέρει ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς.

Σήμερα στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 με 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ