Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιτήδειοι παρουσιάζονται ως υπάλληλοι του Δήμου και εισβάλουν σε σπίτια – Ξεκίνησαν τακτικές περιπολίες

Επιτήδειοι παρουσιάζονται ως υπάλληλοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και επιχειρούν να εισβάλουν σε σπίτια κατοίκων ισχυριζόμενοι ότι κάνουν διανομή φρούτων.

Την παραπάνω ενημέρωση είχε η δημοτική Αρχή Π. Φαλήρου από το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Φωστηρόπουλος, εφιστά την προσοχή των κατοίκων και τους ενημερώνει ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν λαμβάνει δράση καμία τέτοια πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Σε κάθε περίπτωση οι κάτοικοι πρέπει να επικοινωνούν με την Αστυνομία και να μην δίνουν πρόσβαση στα άτομα αυτά στην οικία τους.

Ξεκίνησαν τακτικές περιπολίες

Ύστερα από συνεργασία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, ξεκίνησαν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, και θα συνεχιστούν, τακτικές περιπολίες, έλεγχοι και κοινές επιχειρήσεις αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάθε είδους παραβατικότητα.

Στο Πάρκο του Φλοίσβου, το Tae Kwo Do, την παραλία και σε άλλες περιοχές του Παλαιού Φαλήρου η αστυνόμευση για παράνομη κατάληψη δημοτικών χώρων, θέματα δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος είναι συνεχής.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχουν διενεργηθεί έλεγχοι σε περισσότερα από 600 άτομα και 100 οχήματα και έχουν απομακρυνθεί περισσότερα από 300 άτομα που προσπάθησαν να καταλάβουν κοινόχρηστους χώρους.

Διαβάστε επίσης: Ανακαινίστηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ