Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Π. Χρηστίδης: Να συνεχιστεί η παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του ΣΕΦ στον Δήμο Νέας Σμύρνης

Την ανάγκη συνέχισης της μίσθωσης αθλητικών εγκαταστάσεων από τον Δήμο Νέας Σμύρνης, τονίζει ο Παύλος Χρηστίδης βουλευτής Β’3 Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής – με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή – μετά την άρνηση της Διοίκησης του ΣΕΦ να προχωρήσει σε ανανέωση της μίσθωσης.

Όπως επισημαίνει, ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει μεγάλη ανάγκη διαθέσιμων σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων για τις προπονητικές ανάγκες των αθλητών και των ομάδων που εδράζονται σε αυτόν, ειδικά μετά και την κατεδάφιση του κλειστού Γυμναστηρίου της οδ. Αρτάκης, ενώ προσθέτει, χαρακτηριστικά, πως ο Δήμος ήταν συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το αίτημα της Δημοτικής Αρχής Νέας Σμύρνης για παράταση – μόνο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 – στην παραχώρηση, έναντι αντιτίμου, των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας, ο Παύλος Χρηστίδης θέτει στους αρμόδιους Υπουργούς Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη και Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, τα εξής ερωτήματα:

– Σκοπεύετε να παρέμβετε με εισήγησή σας άμεσα υπέρ του αιτήματος του Δήμου Νέας Σμύρνης, ζητώντας από τη διοίκηση του ΣΕΦ να εγκρίνει την παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας, έως τον Δεκέμβριο 2024 και μόνο, έναντι αντιτίμου;

– Με ποιους τρόπους θα επιταχυνθεί η υλοποίηση ανέγερσης του κλειστού Γυμναστηρίου της οδ. Αρτάκης, ώστε να καλυφθούν οι πλείστες ανάγκες χρήσης χώρων πολλαπλών επιπέδων, για όλα τα αθλήματα των προπονούντων αθλητών του συγκεκριμένου Δήμου;

Διαβάστε επίσης: Μπήκαν ξανά οι μπουλντόζες στο «Κλειστό»

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ