Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανιώνιος: Μετά τη ΔΕΘ οι ανακοινώσεις Ν. Χαρδαλιά – Γ. Κουτέλακη

Την προσεχή εβδομάδα ή το αργότερο στο τέλος του μήνα αναμένονται οι ανακοινώσεις του περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά και του δημάρχου Νέας Σμύρνης, Γιώργου Κουτελάκη, για το τι μέλλει γενέσθαι με το γήπεδο του Πανιωνίου.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι όποια λύση κι αν βρεθεί θα είναι διατεθειμένη η σημερινή εργολαβία να την τρέξει με τα χίλια. Ωστόσο, οποιαδήποτε άλλη λύση, θα είναι χρονικά δύσκολη», δήλωσε ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης μιλώντας στο Nova Sports.

Ο κ. Κουτελάκης ευχαρίστησε τον συνάδελφό του, δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, για την «φιλοξενία» του Πανιωνίου σε γήπεδο της πόλης, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι πρόκειται για προσωρινή λύση. «Δε είναι η έδρα του Πανιωνίου η Γλυφάδα. Η έδρα του είναι η Νέα Σμύρνη. Η υποχρέωσή μου απέναντι στην ομάδα και την πόλη μου είναι να τροχοδρομηθεί πολύ γρήγορα, με επάρκεια, το γήπεδο ώστε να επιστρέψει ο Πανιώνιος στην Νέα Σμύρνη. Δεν είναι όμως, μια εύκολη υπόθεση. Τη δουλεύουμε μαζί με τον περιφερειάρχη και πιστεύω ότι στα μέσα προς το τέλος Σεπτεμβρίου, μετά τη ΔΕΘ, θα υπάρξουν και από τους δυο μας οι τελικές ανακοινώσεις για το ποια λύση θα επιλεγεί για την ολοκλήρωση του έργου».

Διαβάστε επίσης: Γ. Κουτελάκης: «Η αθλητική Νέα Σμύρνη αξίζει ένα γήπεδο – “στολίδι”»

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ