Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυξήσεις στις τιμές αθλητικών προγραμμάτων καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Για επιβολή αυξήσεων στις τιμές των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου, με το «καλημέρα» της νέας σχολικής χρονιάς, καταγγέλλει τη δημοτική Αρχή Ηλιούπολης η Λαϊκή Συσπείρωση.

Όπως επισημαίνει, το ζήτημα αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης το ανέδειξε ήδη από το Γενάρη όταν συζητιόταν ο προϋπολογισμός του Δήμου όπου προβλέπονταν έσοδα από αύξηση σε μια σειρά από υπηρεσίες.

«Μέσα σε αυτά και το κολυμβητήριο από το οποίο προβλέπονταν έσοδα 180.000 ευρώ. Ως αποτέλεσμα έρχεται η αύξηση στη συνδρομή της καλλιτεχνικής κολύμβησης από 23 ευρώ στα 35, η εκμάθηση ανηλίκων στη πισίνα από 20 στα 30 ευρώ κ.ά. Ασταμάτητη η Δημοτική Αρχή του κ. Ψυρρόπουλου, αφού το κράτος και ο Δήμος δεν δίνουν “φράγκο” για την στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, επιβάλει αυξήσεις και στα αθλητικά σωματεία, τις οποίες θα κληθούν να πληρώσουν για άλλη μια φορά οι οικογένειες», σημειώνει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση επιρρίπτει ευθύνες «… και στις διάφορες παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, που όταν συζητάγαμε τον προϋπολογισμό και αυτά προβλέπονταν μέσα, οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης σφύραγαν “κλέφτικα” και είτε ψήφιζαν υπέρ του προϋπολογισμού ή λευκό, δίνοντας “λευκή επιταγή” για να εφαρμοστεί».

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητεί από τη δημοτική Αρχή να ανακαλέσει την απόφαση της και «… όχι απλά να μην προχωρήσει σε αύξηση αλλά σε μείωση συνδρομών με ένα συμβολικό αντίτιμο. Η πρόσβαση των παιδιών της πόλης μας, όλου του λαού στις αθλητικές υποδομές, η άθληση, ο πολιτισμός, η παιδεία δεν είναι εμπορεύματα να πουλιούνται και να αγοράζονται».

Διαβάστε επίσης: Ανοιξε μετά από 13 χρόνια ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ