Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Εργασίες για ασφαλείς διαβάσεις πεζών έξω από τα σχολεία

Ενισχύεται η ασφάλεια της καθημερινής μετάβασης παιδιών και γονέων από και προς το σχολείο με πρωτοβουλία του δημάρχου, Στέλιου Μαμαλάκη.

Η σχετική δράση είναι σε εξέλιξη και αφορά στη διαγράμμιση των διαβάσεων πεζών που βρίσκονται στους δρόμους γύρω από τα σχολεία της πόλης.

Στις διαβάσεις έχουν αναπτυχθεί διαγραμμίσεις με λευκό χρώμα διακριτό τόσο στο φως του ήλιου, όσο και κατά τις απογευματινές – βραδινές ώρες με στόχο να είναι αντιληπτό από τους οδηγούς.

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία ο κ. Μαμαλάκης επισημαίνει: «Η ασφάλεια των παιδιών είναι προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό αναβαθμίζουμε τις υποδομές τόσο των σχολείων μας, όσο και πέριξ των σχολικών συγκροτημάτων. Με τη βελτιωμένη σήμανση, δίνουμε έμφαση στην προστασία των παιδιών μας. Ζητώ από όλους τους οδηγούς να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιοχές που διέρχονται μαθητές και μικρά παιδιά. Όλοι μαζί θα κάνουμε την πόλη και την καθημερινότητά μας καλύτερη και ασφαλέστερη».

Διαβάστε επίσης: Σύσκεψη υπό τον Β. Κικίλια για την αποφυγή πλημμυρών εξαιτίας του ρέματος της Πικροδάφνης – Στην Π.Π. του Δήμου υπηρετεί μόλις 1 άτομο

Ειδήσεις από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ