Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χώρος διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών εντός των εγκαταλελειμμένων κτιρίων στο Σκοπευτήριο

Μετά από καταγγελίες περιοίκων εντοπίστηκε εντός των εγκαταλελειμμένων κτιρίων στο Σκοπευτήριο χώρος διακίνησης και χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών.

Είχε ανοιχθεί πρόσβαση στο κτίριο μετά από παραβίαση του φράκτη του εργοταξίου και σπάσιμο τζαμιών, ενώ είχαν τοποθετηθεί έπιπλα με τρόπο που παραπέμπει σε μόνιμη εγκατάσταση.

Άμεση υπήρξε η παρέμβαση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και οργανώθηκε η απομάκρυνση επίπλων και σκευών από το πρώην κτίριο της Σκοπευτικής.

«Η προσωρινή διακοπή των εργασιών αναβάθμισης του Σκοπευτηρίου, ενδέχεται να λειτούργησε ως πόλος έλξης παραβατικών φαινομένων, με σοβαρές συνέπειες για την ασφάλεια του χώρου», εκτιμά η δημοτική Αρχή Καισαριανής, η οποία δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τις προσπάθειες αναβάθμισης του χώρου, ασφαλούς διέλευσης, αλλά και της ολόπλευρης φροντίδας των ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο λαβύρινθο της εξάρτησης.

«Θα είναι καθοριστικής σημασίας η αναβάθμιση της λειτουργικότητας των χώρων του Σκοπευτηρίου μέσα από το έργο της ανάπλασης», σημειώνει, «ώστε το Χάραμα και τα πρώην γραφεία της Σκοπευτικής να μετατραπούν σε κοιτίδα ζωής και πόλο έλξης δημιουργικών δραστηριοτήτων για τη νέα γενιά».

Διαβάστε επίσης: Δυναμική κινητοποίηση ενάντια στις συμπτύξεις σχολικών τμημάτων

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ