Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι συμπτύξεις σχολικών τμημάτων στο ΔΣ της Τετάρτης

Το αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, που ζητά την ανάκληση της συγχώνευσης των τμημάτων τάξεων του σχολείου, στηρίζει ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης.

«Η αναγκαιότητα διατήρησης των υφιστάμενων τμημάτων είναι προφανής, καθώς πρόκειται για τάξεις που δημιουργήθηκαν εξ αρχής με στόχο την κάλυψη των ειδικών μαθησιακών αναγκών και διαγνωσμένων μαθησιακών δυσκολιών πολλών μαθητών, σύμφωνα με τις σχετικές γνωματεύσεις», τονίζεται.

Ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, κατανοώντας την αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους, έδρασε άμεσα και συγκάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο όπου εκδόθηκε ομόφωνο ψήφισμα κατά των συγχωνεύσεων των τμημάτων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, υποστηρίζοντας πλήρως το αίτημα για επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση.

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει, αύριο, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, θα συζητηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα εκτενέστερα και θα καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο κλειστό γήπεδο μπάσκετ απέκτησε το Ελληνικό

Ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ