Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ν. Χαρδαλιάς: «Σε θέματα προστασίας της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας, δεν πρόκειται να κάνουμε καμία έκπτωση»

Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί για την Περιφέρεια η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής, δήλωσε ο περιφερειάρχης, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο.

«Συναντηθήκαμε προκειμένου να ενώσουμε δυνάμεις για να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να προχωρήσουν άμεσα όλα τα σχετικά έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας της Αττικής», τόνισε. Όπως είπε, έχουν ήδη εντοπίσει και καταγράψει τα σημεία υψηλής επικινδυνότητας. Αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, που βρίσκονται ήδη σε δημόσια διαβούλευση, καθώς και η εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων που απορρέουν από την συνταγματική υποχρέωση της Πολιτείας για τις αρμοδιότητες που έχει παραχωρήσει στην Περιφέρεια.

«Προχωράμε συντεταγμένα, συντονισμένα και με συγκεκριμένο σχέδιο έτσι ώστε να δρομολογήσουμε όλα τα απαραίτητα έργα για της θωράκιση του Λεκανοπεδίου μας μέσα στους επόμενους μήνες, ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, σημειώνοντας: «Σε θέματα προστασίας της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας, δεν πρόκειται να κάνουμε καμία έκπτωση, δεν χωράνε πλέον δικαιολογίες και άλλες καθυστερήσεις».

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση ΚΕΔΕ με τον πρωθυπουργό, στο επίκεντρο τα οικονομικά των δήμων

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ