Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Συναυλία με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Γιάννη Βαρδή στο Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ «Ταύρεια –Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2024» του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζεται με τη μεγάλη συναυλία των Χάρη Βαρθακούρη και Γιάννη Βαρδή, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως) στο Μοσχάτο, στις 20.30.

Οι δύο γνωστοί μουσικοσυνθέτες και τραγουδιστές αποτελούν ένα σπάνιο καλλιτεχνικό μουσικό δίδυμο. Ο Χάρης Βαρθακούρης, γιος του Γιάννη Πάριου, είναι μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής. Ασχολήθηκε από πολύ μικρός με τη μουσική, ενώ έχει κυκλοφορήσει πολλά cd-single και άλμπουμ με μεγάλη επιτυχία. Ο Γιάννης Βαρδής, γιος του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, είναι μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, ενώ από μικρή ηλικία σπούδασε πιάνο και άρχισε να γράφει δικά του τραγούδια. Και οι δύο καλλιτέχνες έχουν διακριθεί για το ταλέντο τους ως καλλιτέχνες, ενώ το μουσικό τους πρόγραμμα ταξιδεύει το κοινό σε γνωστά και αγαπημένα μουσικά μονοπάτια.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, στις 19.00, θα προηγηθεί η τιμητική προσωνυμία για την αδιέξοδο οδό που βρίσκεται στην Κανάρη στο Μοσχάτο, σε οδό «Αντώνης Βαρδής», για τη σημαντική του προσφορά στο ελληνικό τραγούδι.

Το πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου θα συνεχιστεί:
• Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου)-Μοσχάτο, 20.00: πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου-έναντι Δημαρχείου Μοσχάτου, 20.00: Γιορτή έναρξης καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Όμιλο των Ελληνικών Χορών Μοσχάτου σε χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.
• Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, πλ. Εθνικής Αντίστασης (Αγίου Γεωργίου)-Ταύρος, 20.30: Συναυλία αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο «οι θαλασσιές οι χάντρες» με την Τίνα Τράκου. Μαζί της ο Νίκος Κρητικός. Συμμετέχει η Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα.

Διαβάστε επίσης: Καταξιωμένοι καλλιτέχνες στο Φεστιβάλ του Δήμου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ