Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αδέσποτες Σκιές

Ένας αδίστακτος σίριαλ κίλερ τρομοκρατεί τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο δολοφόνος που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Μένιππος σκοτώνει τα θύματά του με ακραίο τρόπο και στη συνέχεια τοποθετεί στα στόματά τους ένα κέρμα. Η αστυνομία αδυνατεί να φτάσει στα ίχνη του, ενώ είναι επίσης αδύνατο να συνεργαστεί με τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή Τζορτζ Ντόρμερ. Διότι ο Ντόρμερ είναι νεκρός.

Ο Λούκα Κοντρέτι αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να προσπαθήσει να μάθει αν ισχύει πραγματικά κάτι τέτοιο. Παράλληλα πρέπει να προστατέψει μια γυναίκα η οποία βρίσκεται στο φονικό στόχαστρο του Μένιππου.

Αυτά που θα ανακαλύψει ο Κοντρέτι ξεπερνούν κάθε αρρωστημένη φαντασία.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από δώδεκα χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ήταν ο νεκρός φίλος του. Όταν ο Κοντρέτι έρθει αντιμέτωπος με τα γεγονότα που καθόρισαν τη ζωή του Τζορτζ Ντόρμερ και ενδεχομένως και το θάνατό του, τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο…

Οι Ευγενείς Άγριοι επιστρέφουν με μια συγκλονιστική ιστορία που κλείνει κάθε εκκρεμότητα των πρωταγωνιστών της και μελετά τα σκοτεινότερα μονοπάτια της ανθρώπινης ψυχής.

Εκδόσεις Bell

Συγγραφέας: Γιώργος Δάμτσιος

Σελίδες: 360

Τιμή: 14,90 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ