Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σ. Μαμαλάκης: «Στόχος μας να γίνει ο Άγιος Δημήτριος μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη με ψηφιακές υπηρεσίες»

Το ανακαινισμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στην οδό Γ. Ψυχογιού επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης.

Τον κ. Μαμαλάκη υποδέχθηκε στο ΚΕΠ η αρμόδια αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ελένη Κοντόγγονα, η οποία τον ενημέρωσε για τις νέες εγκαταστάσεις και τις δυνατότητες παροχής υπηρεσιών. Ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη του ΚΕΠ, αλλά και με πολίτες που είχαν προσέλθει προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Στη συνέχεια ο κ. Μαμαλάκης αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και για την επαναλειτουργία του ΚΕΠ, δήλωσε:

«Θέλουμε να κάνουμε τον Άγιο Δημήτριο μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, με ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνολογία ευρύτερης κλίμακας. Σε αυτήν την προσπάθεια ο επιτυχημένος θεσμός των ΚΕΠ, αποτελεί αιχμή του δόρατος. Γι’ αυτό ανακαινίσαμε τις εγκαταστάσεις και βελτιώσαμε τον εξοπλισμό. Πολύτιμοι αρωγοί μας σε αυτή τη προσπάθεια είναι οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ, οι οποίοι καθημερινά έρχονται σε επαφή με τον πολίτη και γνωρίζουν τις ανάγκες του από πρώτο χέρι. Με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους τα δύο ΚΕΠ της πόλης μας μπορούν να κάνουν τη ζωή των κατοίκων της πόλης μας πιο εύκολη. Εμείς ως δημοτική αρχή είμαστε εδώ για να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πολιτών και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που τους παρέχονται».

Μετά την έναρξη λειτουργίας του ΚΕΠ διαμορφώνεται νέο ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ Αγίου Δημητρίου.

Ειδικότερα:

• ΚΕΠ Α. Ασημακοπούλου: 7:45 – 15:00

• ΚΕΠ Γ. Ψυχογιού:

– Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 – 19:30

– Σάββατο: 8:00 – 13:30

Η ανακαίνιση εντάχθηκε στο πλαίσιο του Έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» από τους Δήμους της χώρας σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Μαμαλάκης: Τα έσοδα της Ειρηνοδρομίας, άνω των 21.000 ευρώ, θα διατεθούν στα σχολεία

Ειδήσεις από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ