Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ραντεβού το καλοκαίρι του ’25 στο cine Αιολία

Σε όαση πολιτισμού και ψυχαγωγίας μετατράπηκε η Αιολία, που άνοιξε φέτος τις πύλες της, επαναφέροντας τις δωρεάν προβολές όπως και την περίοδο 2015- 2019.

Την απόφαση της δημοτικής Αρχής αγκάλιασε πλήθος κόσμου, καθώς διανύοντας ένα δύσκολο καλοκαίρι, οι διακοπές ήταν είδος πολυτελείας για τους περισσότερους.

Οι χιλιάδες που πέρασαν, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 39 αξιόλογες ταινίες του διεθνούς κινηματογράφου «στη δροσιά του Πάρκου». Το πρόγραμμα των φετινών προβολών, γεμάτο προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες, αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους, από ενημερωμένους σινεφίλ αλλά και όσους αναζητούσαν μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας κάτω από τα αστέρια!

Η δημοτική Αρχή ανανεώνει το ραντεβού για το ερχόμενο καλοκαίρι με τη φιλοδοξία να προσφέρει ακόμα πλουσιότερο περιεχόμενο.

«Θα ήταν σοβαρή παράληψη να μην ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους του Δήμου, που κατάφερναν να εξυπηρετούν πάνω από 250 άτομα ημερησίως», ανέφερε, σημειώνοντας ότι «ο πολιτισμός δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να είναι προνόμιο για λίγους, αντίθετα αποτελεί δικαίωμα όλων».

Διαβάστε επίσης: Ο δήμαρχος υποδέχθηκε τις ξένες αντιπροσωπείες που συμμετέχουν στο 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ