Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανελλήνια διάκριση για τον Δήμο – «ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023» το Κτίριο ΑμεΑ στο Ελληνικό

«Έργο της Χρονιάς 2023» ανακηρύχθηκε το Κέντρο Φροντίδας ΑμεΑ στο Ελληνικό κατά τη διάρκεια του ITC 2024 – 7ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών.

«Σεπτέμβριος 2024, δέκα χρόνια από την ημέρα που οι δημότες μας ανέδειξαν στη Διοίκηση του Δήμου και η εμπιστοσύνη τους επιβραβεύεται για μια ακόμη φορά! Το πρωτότυπο και υπερσύγχρονο κτιριακό συγκρότημα που ανεγέρθηκε σε οικόπεδο του Δήμου μας, αναδείχτηκε με ποσοστό 41% ο μεγάλος νικητής, πρώτο στις προτιμήσεις των αναγνωστών του ypodomes.com, μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023. Στη ζωή, οι δυνάμεις της δημιουργίας απαντάνε με πράξη και έργο!», δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Η βράβευση αυτή είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του ιδιωτικού τομέα, που έχει αναλάβει το έργο και του δημοσίου, από την πλευρά της αυτοδιοίκησης, που θέλει τα έργα και προτάσσει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των παιδιών.

«Αποτελεί επίσης μια προσωπική επιβράβευση και δικαίωση για το συνολικό έργο της Επένδυσης του Ελληνικού, που το οραματιστήκαμε και το υπερασπιστήκαμε μόνοι μας, ώστε να πραγματοποιηθεί και να αποδώσει καρπούς στην τοπική κοινωνία με τέτοια έργα εμβληματικά, που τυγχάνουν εκτίμησης και αναγνώρισης από το σύνολο των ανθρώπων του κλάδου των κατασκευών», σημείωσε ο δήμαρχος, ανακοινώνοντας ότι «ακολουθούν το Παγκόσμιο Μέγαρο Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων, το νέο Δημαρχείο και άλλα μεγάλα έργα μέσα στο Ελληνικό».

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο κλειστό γήπεδο μπάσκετ απέκτησε το Ελληνικό

Ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ