Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ετοιμος ο βρεφονηπιακός σταθμός ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην πόλη – Τα εγκαίνια την 1η Οκτωβρίου

Τέθηκε σε λειτουργία ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός Ηλιούπολης, σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες της δημοτικής Αρχής.

O νέος Σταθμός αποτελεί έναν Βρεφονηπιακό – πρότυπο βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Παρά τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του Δήμου Ηλιούπολης, αναζητήθηκαν πόροι και έγιναν σημαντικές περικοπές για να ολοκληρωθεί το εμβληματικό αυτό έργο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά οικογενειών της Ηλιούπολης.

«Ένα εμβληματικό έργο ολοκληρώθηκε μετά από 13 χρόνια και είμαι περήφανος, γιατί ξεπεράσαμε ως νέα δημοτική Αρχή εμπόδια που φαίνονταν ανυπέρβλητα. Κοιτάξαμε από την πρώτη στιγμή την ουσία και αναλάβαμε την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τόσων οικογενειών. Τελικά αποδεικνύουμε ότι, όταν θέλουμε, μπορούμε. Τα έργα θα συνεχιστούν για να παραδοθούν στους Ηλιουπολίτες. Σε αυτούς ανήκουν», δήλωσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος.

Τα εγκαίνια του Νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Ηλιούπολης, επί της οδού Αριστογείτονος 1-3 & Λ. Ειρήνης 18, θα γίνουν την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024 στις 18:30.

Διαβάστε επίσης: Το ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΔΑ βραβεύτηκε από τον ΟΜΙΛΟ για την UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Ειδήσεις από τον Δήμο Ηλιούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ