Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκινά ενισχυτική διδασκαλία στα αγγλικά

Ξεκινούν τον Οκτώβρη τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στην Αγγλική Γλώσσα. Τα μαθήματα προσφέρονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου κοινωνικής προσφοράς προς τις οικογένειες και τους πολίτες που δοκιμάζονται ιδιαίτερα και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα, ανάλογα τη ζήτηση που θα υπάρξει.

Έχοντας ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους πολίτες, ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου ενημερώνει ότι τα μαθήματα θα γίνονται στο κτίριο του π. Πνευματικού Κέντρου στο Μοσχάτο, Χρυσοστόμου Σμύρνης 18, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος πολίτης, ο οποίος αδυνατεί να καλύψει το κόστος της ιδιωτικής εκπαίδευσης, να ενταχθεί σε αυτά τα μαθήματα, μπορεί να καλεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Μοσχάτο τις ώρες λειτουργίας της στο 210 9414314 ή να επικοινωνήσει μέσω email στο elenapan.sand@gmail.com.

Παρακαλούνται όσοι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στα μαθήματα και δεν έχουν ενημερωθεί για τις ώρες διδασκαλίας, να επικοινωνήσουν, επίσης, με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο παραπάνω τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης: Ξεκινούν οι εγγραφές για τα προγράμματα Μαζικής Άθλησης

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ