Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Η κοινωνία δεν χρωστά στο ΠΑΣΟΚ, ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία»

«Η κοινωνία δεν χρωστάει στο ΠΑΣΟΚ κάτι» ξεκαθάρισε με δηλώσεις της στο Κανάλι Ένα 90.4 και την εκπομπή «Πρωινό Soundtrack» με τον Γιώργο Σαραντάκο, η Βουλευτής και υποψήφια για την προεδρία του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου.

Αναφερόμενη στην πολιτική επικαιρότητα, η κα Γιαννακοπούλου υποστήριξε πως «η τρέχουσα περίοδος ρευστοποίησης του πολιτικού συστήματος δημιουργεί μία τεράστια ευκαιρία στο Κίνημα να κάνει την ολική επαναφορά», επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή της πως «ίσως είναι και η τελευταία που παρουσιάζεται», καθώς ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει περισσότερο.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την ίδια, θα συμβεί «μόνο εάν ο νέος αρχηγός γυρίσει όλη τη χώρα», καταθέτοντας προτάσεις ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, κινητοποιώντας τα στελέχη από άκρη σε άκρη και σταματώντας τις «νερόβραστες, μεσοβέζικες κινήσεις των ίσων αποστάσεων».

Επεσήμανε δε πως έχει ακράδαντη πίστη ότι στις επόμενες εκλογές «το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει η κυβερνώσα παράταξη», καταφέρνοντας να πείσει όλους όσοι γύρισαν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, καλύπτοντας αυτό το ιδεολογικό χάσμα.

Αναφορικά, τέλος, με τη χθεσινή τηλεμαχία μεταξύ των έξι υποψηφίων, στην οποία η ίδια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένη από την τρίωρη διαδικασία, σημειώνοντας πως «ο πολιτισμένος πολιτικός διάλογος φέρνει μόνο κέρδος ακόμη και αν υπάρχουν διαφωνίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ