Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Έναρξη των καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου

Με την έναρξη των εγγραφών για τα καλλιτεχνικά τμήματα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, στα οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 300 νέοι και νέες σε τομείς του πολιτισμού, όπως η μουσική, ο παραδοσιακός χορός, τα εικαστικά, η λαϊκή τέχνη, κά, ξεκινά η γιορτή έναρξης με δραστηριότητες για παιδιά, αλλά και με τη μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση του Ομίλου Ελληνικών Χορών.

Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Παναγιώτη Βακαλόπουλου (πρ. Μακεδονίας) στον Ταύρο, στις 19.30, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με παράσταση θεάτρου σκιών από το θίασο «Σκιές και Γέλια».

Την ίδια ημέρα, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου) στο Μοσχάτο, από τις 18.00 έως τις 20.00, θα γίνει η γιορτή έναρξης των καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου μας με δράσεις και παιχνίδια για τα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με φουσκωτά παιχνίδια, καλλιτεχνικές δράσεις, ανιματέρ, τραμπολίνο, μίνι γκολφ και bubble show!

Στη συνέχεια, στο νέο τμήμα την πλατείας, στις 20.00, ο Όμιλος Ελληνικών Χορών του Δήμου μας θα παρουσιάσει την μουσικοχορευτική παράσταση «Ένα τραγούδι θε να πει όσα βαστάει η καρδιά μου…». Όλα τα τμήματα του Ομίλου και οι καθηγητές τους θα παρουσιάσουν χορούς και δρώμενα από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης: Μουσικοχορευτική παράσταση στο Μοσχάτο με άρωμα παράδοσης

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ