Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

«Χρώμα» παράδοσης πήρε την Πέμπτη το Μοσχάτο – Απόψε «Οι θαλασσιές οι χάντρες»

«Χρώμα» παράδοσης, μέσα από την εντυπωσιακή μουσικοχορευτική εμφάνιση των τμημάτων του Ομίλου Ελληνικών Χορών Μοσχάτου, πήρε το βράδυ της Πέμπτης, η πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Μοσχάτο.

Οι θεατές απόλαυσαν μία χορευτική παράσταση με τη συνοδεία μουσικής από εννέα μέρη της Ελλάδας. Τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου και 180 συμμετέχοντες με καλλιτεχνικούς  υπεύθυνους, τον Δημήτρη Δανιηλίδη και την Ντίνα Κουκούλη, παρουσίασαν χορούς και τραγούδια από τη Ρούμελη, τη Θάσο, το Πήλιο, την Κέρκυρα, τη Χίο, το Ζαγόρι Ηπείρου, τη Φλώρινα, τη Νάξο και την Ανατολική Ρωμυλία, κερδίζοντας το θαυμασμό και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, Άκης Δείξιμος. Παραβρέθηκαν επίσης μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο γενικός γραμματέας του Δήμου.

Λίγο πριν την έναρξη της παράστασης τα παιδιά διασκέδασαν παρακολουθώντας παράσταση του θεάτρου σκιών, με αφορμή την έναρξη των καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου για τη χρονιά 2024-2025.

Σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ του Δήμου, με μια συναυλία – αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο. «Οι θαλασσιές οι χάντρες» θα «ανέβουν» στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Αγίου Γεωργίου) στον Ταύρο, στις 20.30, με την Τίνα Τράκου. Μαζί της ο Νίκος Κρητικός και η Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα.

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ