Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Παιδικός Καρκίνος: 4th HEALTH RUN 2024 στις 19/10

Η Ελληνική Λεμφολογική Εταιρεία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η Πίστη», διοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 4th HEALTH RUN 2024, ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα δώσουν το καθιερωμένο τους ραντεβού στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.), για να γιορτάσουν τη ζωή και να μεταδώσουν με την παρουσία τους το μήνυμα, πως θα βγούμε όλοι νικητές ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο με το σύνθημα «Δίνουμε ΠΙΣΤΗ – Δίνουμε ΖΩΗ στον αγώνα των Παιδιών!».

Όραμα των διοργανωτών είναι να εμφυσήσουν σε όλους την πίστη για μία μόνιμη θεραπεία που οδηγεί σε έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δεν θα φοβάται πια! Στόχος τους είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και των φορέων, ώστε όλοι ενωμένοι να βοηθήσουμε να γίνει πραγματικότητα το όραμα αυτό.

Οι τρεις προηγούμενες διοργανώσεις, στις οποίες Πολιτεία, Επιστήμονες, Δημοσιογράφοι, Αθλητές και πλήθος ανθρώπων ήταν ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, στέφθηκαν με τεράστια επιτυχία.

Το 4th HEALTH RUN 2024 φιλοδοξεί και φέτος να επιστήσει την προσοχή των επίσημων φορέων, από διάφορους χώρους, αλλά και του ευρύτερου κοινού στις ανυπέρβλητες ελλείψεις και την προσπάθεια ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά κυρίως των γονιών και των μικρών ηρώων που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τον παιδικό καρκίνο και τις συνέπειες αυτού.

Μέρος των εσόδων της φιλανθρωπικής, αθλητικής εκδήλωσης θα διατεθεί στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Η Πίστη».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.healthrun.gr, μέσω της οποίας γίνονται και οι εγγραφές των δρομέων.

Διαβάστε επίσης: «Ντύθηκε» με μουσική ο ιστορικός περίπατος της πόλης

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ