Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Το 2027 παραδίδεται το «Κλειστό» της Αρτάκης

Το 2027 αναμένεται να παραδοθεί το Κλειστό Γήπεδο επί της οδού Αρτάκης στην Άνω Νέα Σμύρνη.

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχε προσφάτως ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά.

Ακολούθως, ο κ. Κουτελάκης συμμετείχε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τους εκπροσώπους του Πανιωνίου τους οποίους ενημέρωσε για τη δρομολόγηση του έργου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., Θ. Ντάντος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θ. Μικρόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κ. Ρούπτσος και οι αντιπρόεδροι του Ερασιτέχνη Ν. Βέλης και Α. Μπόζοβιτς.

Γ. Κουτελάκης: «Στόχος εφικτός και ρεαλιστικός»

Ο κ. Κουτελάκης παρουσίασε το νέο χρονοδιάγραμμα για τα έργα στο Κλειστό της Αρτάκης με ορόσημο, για την ολοκλήρωση του, το 2027. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο πρώτος στόχος είναι το έργο να φθάσει, στο τέλος του τρέχοντος έτους, στο επίπεδο της επιφάνειας του εδάφους, και από τον νέο χρόνο να αρχίσει η κατασκευή της ανωδομής (το τμήμα της οικοδομικής κατασκευής που βρίσκεται πάνω από το ισόγειο). «Στόχος εφικτός και ρεαλιστικός», σχολίασε ο δήμαρχος. «Η σημερινή ανάδοχος εταιρεία δεσμεύτηκε να τον πραγματοποιήσει… μετά θα περάσουμε στη β’ φάση».

Διαβάστε επίσης: Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος: «Με την απόφασή σας, γράψατε τα ονόματά σας στις ψυχές των απανταχού Ιμβρίων και Τενέδιων»

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ