Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Παρασκευής, ακθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπονται ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας από νωρίς το απόγευμα

Στη δυτική Ελλάδα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τη νύχτα στα βορειοδυτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν. Στη δυτική Μακεδονία είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές από το μεσημέρι, ενώ στη δυτική Θεσσαλία πιθανόν τις βραδινές ώρες να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα να σχηματισθούν ομίχλες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει τους 27 με 29 βαθμούς και τοπικά στην ηπειρωτική χώρα τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αναμένονται νεφώσεις από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι νοτίων διευθύνσεων, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ