Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ψηφίζουν οι γονείς και οι κηδεμόνες της πόλης

Κάλεσμα σε όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες, που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν μέσα από συλλογικά όργανα με το μέλλον των παιδιών τους, δυναμώνοντας έτσι τη φωνή τους, να θέσουν υποψηφιότητα για τις επερχόμενες αρχαιρεσίες, απευθύνει η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Γλυφάδας.

«Αγαπητοί Γλυφαδιώτες γονείς, η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε – οι αρχαιρεσίες των Συλλόγων Γονέων είναι προ των πυλών!», τονίζει η Ένωση σε ανακοίνωσή της, με την οποία προκηρύσσει τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για το σύνολο των σχολείων.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «Οι εκπρόσωποί μας θα έχουν τη χαρά και την τιμή να συνεχίσουν το έργο για τα σχολεία της πόλης μας. Αν έχετε κρυφά ηγετικά ταλέντα ή, απλώς, θέλετε να κάνετε τη διαφορά με ένα χαμόγελο και λίγο παραπάνω τρέξιμο, τώρα είναι η ευκαιρία! Οι εκλογές θα διεξαχθούν σύντομα και με τη συμμετοχή σας είτε ως ψηφοφόροι είτε ως υποψήφιοι, προσφέρετε κάτι πολύ σημαντικό στα παιδιά σας. Όταν ψηφίζετε, διαλέγετε εκείνους που θα αγωνιστούν για ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον και όταν θέτετε υποψηφιότητα, δεν είναι μόνο για να βοηθήσετε το σχολείο, είναι μια πράξη αγάπης προς τα παιδιά σας. Δείχνετε ότι θέλετε να έχουν τις καλύτερες συνθήκες μάθησης και καθημερινότητας. Η συμμετοχή σας δεν είναι μια τυπική διαδικασία. Είναι μια ουσιαστική κίνηση, που μπορεί να επηρεάσει θετικά την καθημερινότητα και τις ευκαιρίες που θα έχουν τα παιδιά σας. Με τη δική σας φωνή και δράση, συμβάλλετε στη δημιουργία ενός καλύτερου σχολείου για όλους. Και ίσως η επόμενη χρονιά είναι ακόμα πιο συναρπαστική για όλους τους μαθητές και τους γονείς!».

Η εκπροσώπηση των γονέων μέσω των συλλογικών οργάνων αποτελεί ουσιαστική ενίσχυση της συνεργασίας με τους εκπαιδευτικούς και με τη μαθητική κοινότητα. Είναι ένα φωτεινό παράδειγμα της δυναμικής των ομάδων και συνεργασιών.

Η ομαδική εργασία είναι η ικανότητα συνεργασίας προς ένα κοινό στόχο και όραμα. Είναι το καύσιμο που επιτρέπει στους ανθρώπους να παράγουν σπουδαία αποτελέσματα. Η υποβολή υποψηφιότητας είναι ανοιχτή για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη διαμόρφωση ενός πιο φωτεινού «αύριο» για τα παιδιά μας.

Διαβάστε επίσης: Στα τέλη του 2024 ανοίγει τις πύλες του το Κέντρο Πολιτισμού και Μουσικής

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ