Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ανω των 11.000 χρήσεων τα Seatrac Γλυφάδας – Θα παραμείνουν μέχρι τέλη Οκτωβρίου

Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα παραμείνουν στις παραλίες της Γλυφάδας τα Seatrac Γλυφάδας.

Οι χρήσεις των Seatrac, της ολοκληρωμένης υποδομής για τους κολυμβητές με αναπηρία, φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, φθάνοντας μέχρι σήμερα στον εντυπωσιακό αριθμό των 11.200. Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού σε συνδυασμό με την περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων, εκτίναξαν στα ύψη τη ζήτηση για τα Seatrac.

«Είναι η αγαπημένη μας πρωτιά και χαιρόμαστε που και φέτος όχι μόνο την κατακτάμε και πάλι αλλά καταγράφουμε και νέο ρεκόρ χρήσεων. Αναφέρομαι ασφαλώς στα Seatrac, την ολοκληρωμένη υποδομή δηλαδή που εγκαθιστούμε κάθε χρόνο στην παραλία μας για να μπορούν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους και όλοι οι συμπολίτες μας με αναπηρία ή με οποιοδήποτε κινητικό πρόβλημα», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, τη φετινή χρονιά έχουν καταγραφεί περίπου 11.200 χρήσεις, δηλαδή 3.000 περισσότερες σε σχέση με πέρυσι. Η δεύτερη σε χρήσεις υποδομή σε όλη την Ελλάδα βρίσκεται εκτός Αττικής και καταγράφει λιγότερες από 2000 χρήσεις.

Η πρότυπη εγκατάσταση με τα δύο ειδικά τηλεχειριζόμενα αμαξίδια για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμεΑ στη θάλασσα, λειτουργεί εξαιρετικά καλά στην παραλία Γλυφάδας. Η ολοκληρωμένη υποδομή περιλαμβάνει θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ μπροστά στην παραλία, διάδρομο από εκεί μέχρι το Seatrac, ειδικά αποδυτήρια, τουαλέτες και ντουζιέρες, ομπρέλες και καθιστικά για όσους κάνουν χρήση του Seatrac και υποστηρικτικό προσωπικό με εργαζόμενους του Δήμου Γλυφάδας και εθελοντές.

Διαβάστε επίσης: Στα τέλη του 2024 ανοίγει τις πύλες του το Κέντρο Πολιτισμού και Μουσικής

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ