Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Χάρης Θεοχάρης: «Διατήρηση δημοσιονομικής σταθερότητας και ενίσχυση των εισοδημάτων»

Για τους στόχους του προϋπολογισμού της κυβέρνησης για το 2025, μίλησε στο Κανάλι Ένα 90.4 και την εκπομπή «Πρωινό Soundtrack» με τους Βελίκα Καραβάλτσιου και Γιώργο Σαραντάκο, ο βουλευτής της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης.

Σύμφωνα με όσα είπε, «προτεραιότητα είναι η διατήρηση της δημοσιονομικής σταθερότητας και ταυτόχρονα η στήριξη των εισοδημάτων».

Σχολιάζοντας την κατάσταση στην κεντροαριστερά, ανέφερε ότι «το τέλος των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ θα φέρει μία πιο ισχυρή αντιπολίτευση», σημειώνοντας πως «αυτό που λείπει είναι οι ρεαλιστικές αντιπροτάσεις», εκφράζοντας ταυτόχρονα την απαισιοδοξία του για τον ΣΥΡΙΖΑ όπου πρόβλεψε πως «τα πράγματα θα οδηγηθούν στα άκρα».

Τόνισε, μάλιστα, ότι η τρέχουσα κατάσταση του πολιτικού συστήματος δεν βοηθά κανέναν, καθώς η έλλειψη αντίπαλου δέοντος απέναντι στη Νέα Δημοκρατία φέρνει τα προβλήματα απέναντι στη κυβέρνηση χωρίς εναλλακτικές προτάσεις για να τα καταπολεμήσει.

Όσον αφορά τη κριτική που ασκείται σε αυτή σχετικά με τις πολιτικές που ακολουθεί, είπε ότι
«κάθε παρέμβαση και μεταρρύθμιση χρειάζεται ένα εύλογο διάστημα για να αποδώσει», χαρακτηρίζοντας «αναγκαίες» τις αλλαγές στη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ