Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Βασίλης Οικονόμου: «Το Δεκέμβριο οι απευθείας πληρωμές με κάρτα στα ΜΜΜ»

Εντός του Δεκεμβρίου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα των απευθείας πληρωμών με κάρτα χωρίς εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90.4 και την εκπομπή «Πρωινό Soundtrack» με τους Βελίκα Καραβάλτσιου και Γιώργο Σαραντάκο.

Παράλληλα, ανέφερε πως «το σύστημα εισόδου από τη μπροστινή πόρτα που έχει τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή λειτουργεί άκρως ικανοποιητικά», ενώ πρόσθεσε πως «η ενίσχυση των ελέγχων έχει επιφέρει σημαντική άνοδο στα έσοδα από τα εισιτήρια τον μήνα Σεπτέμβριο».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο ζήτημα του κλεισίματος του αεροδρομίου της Σάμου, απαντώντας στον αντιπεριφερειάρχη Ελισσαίο Μαυρατζώτη ότι επιλέχθηκε ο Νοέμβριος για την διεξαγωγή των εργασιών αναβάθμισης, καθώς είναι πιο μειωμένη η επιβατική κίνηση σε σχέση με τους θερινούς μήνες, όπως συνέβη και σε Ιόνια νησιά, χαρακτηρίζοντας τα έργα αναγκαία.

Τέλος, τόνισε ότι είναι σε συνεχείς επαφές με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, με 14 ζητήματα βελτίωσης της καθημερινότητας πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ