Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Σε εξέλιξη η κατασκευή του ΚΑΠΗ στον Ταύρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του ΚΑΠΗ, επί της οδού Τιμοθέου Ευγενικού,  στον Ταύρο.

«Η κατασκευή του αποτελεί μία δέσμευση της δημοτικής Αρχής που γίνεται πραγματικότητα. Είναι ένα σημαντικό έργο με κοινωνικό πρόσημο, τη χρηματοδότηση του οποίου διεκδίκησε και πέτυχε η δημοτική Αρχή Ανδρέα Ευθυμίου με 2,3 εκατομμύρια ευρώ μέσω της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) της Αθήνας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτίριο, σχεδιασμένο να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ατόμων που ανήκουν στην 3η ηλικία, παρέχοντας πρόσβαση σε Ατομα με Ειδικές Ανάγκες. Θα περιλαμβάνει χώρους αναψυχής, άθλησης, εργοθεραπείας, φυσικοθεραπείας, καθώς και χώρους παροχής ιατρικής φροντίδας. Επίσης, θα έχει υπόγειο χώρο στάθμευσης 10 θέσεων, χώρους μηχανολογικών εγκαταστάσεων και χώρους ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο.

«Προχωρά η κατασκευή του ΚΑΠΗ Ταύρου, μία σημαντική δέσμευσή μας προς τους πολίτες του Ταύρου, ένα έργο που γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη συστηματική δουλειά μας, τη διεκδίκηση της χρηματοδότησής του και την ένταξή του στην ΟΧΕ», δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου, και συνέχισε: «Με τη συνεργασία όλων μας, με τη στήριξη της Τεχνικής και της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου μας, υλοποιούμε ένα έργο που αναμένεται να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους συμπολίτες μας και να συμβάλει στη βελτίωση της κοινωνικής τους ζωής και στην ενίσχυση της σωματικής και ψυχικής τους ευεξίας μέσω προγραμμάτων άσκησης και θεραπείας».

   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ