Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

«Το Σακάκι που Βελάζει» στο δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη!

«Το Σακάκι που Βελάζει» ταξιδεύει από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Αγίου Δημητρίου στο δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη.
Μετά την μεγάλη επιτυχία του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου μας, τo έργο «Το Σακάκι που Βελάζει», του Στανισλάβ Στρατίεβ, επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη για επιπλέον παραστάσεις, για όσους δεν κατάφεραν αλλά και για όσους θα ήθελαν να το ξαναδούν.

Οι επιπλέον παραστάσεις είναι προγραμματισμένες για το επόμενο Σαββατοκύριακο 19 & 20/10/2024, στις 20.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη (στο ισόγειο του Δημαρχείου). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Μέσα από μια σατιρική κωμωδία με στοιχεία “υπαρκτού παραλογισμού”, ο Στρατίεβ θίγει καίρια το ζήτημα της γραφειοκρατίας και των αδιέξοδων που δημιουργεί. Ο ήρωας, Ιβάν, έρχεται αντιμέτωπος με ένα άψυχο σύστημα που τον τσακίζει, αλλά με πείσμα και αποφασιστικότητα παλεύει για την αλήθεια και τη δικαίωση.

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Αθανασιάδου, υπόσχεται μια δυνατή θεατρική εμπειρία που αγγίζει σύγχρονα ζητήματα με χιούμορ και κριτική ματιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ