Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων Νέων & Ανδρών Γυναικών U21 για σύλλογο της πόλης

Στη πόλη Jesolo στην Ιταλία έλαβε χώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τους karateka των ηλικιακών κατηγοριών από 14 έως 21 ετών.
Ο Αθλητικός Σύλλογος του δήμου Αγίου Δημητρίου, The Brotherhood MFT, με 3 αθλητές ως μέλη της εθνικής μας ομάδας, έδωσε δυναμικό παρόν σε αυτή την πιο απαιτητική και υψηλού επιπέδου διοργάνωση.
Η αθλήτρια του συλλόγου Κάτσικα Ειρήνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία kumite Νέων Γυναικών -66 κιλά, το οποίο ήταν και το μοναδικό μετάλλιο για όλη την Εθνική Ομάδα σε αυτό το Παγκόσμιο.
Η πορεία της για το βάθρο ξεκίνησε με νικηφόρο τον πρώτο της αγώνα απέναντι στην Σενεγαλέζα De Haan Fama Samassa με 2-1. Στο δεύτερο ματς κέρδισε την El Aidi Ayah απο το Βέλγιο με 5-2, καθώς επίσης επικράτησε και της Ρωσίδας (ΑΝ) Gribanova Aleksandra με 4-1. Στον 4ο αγώνα που θα την έστελνε στις 4 της κατηγορίας έχασε από τη Σκωτσέζα Bauld Elize με σκορ 5-1. Στα ρεπεσάζ νίκησε με 4-2 την Ουκρανή Baranova Uliana και τέλος έφτασε μετά από ένα καταπληκτικό αγώνα στο χάλκινο μετάλλιο νικώντας στον μικρό τελικό με 4-0 την Τυνήσια Ksantini Maysa.
Ο αθλητής του συλλόγου Καρράς Πέτρος αγωνίστηκε στη κατηγορία kumite Νέων Ανδρών -61 κιλά. Ξεκίνησε δυνατά με συνεχόμενες νίκες. 3-0 επί του Κύπριου Loizou Ioannis Marios, 2-0 επί του Asaithamby Leidaneswaran (Μαλαισία), 4-2 επί του Makiere Jibril (Πολωνία), νίκες που τον έστειλαν στους 8. Στον αγώνα, εκεί όπου νίκη θα τον έστελνε στους 4, αντιμετώπισε τον Ιρανό Hamdamjoo Abolfazl από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 5-0. Δυστυχώς ο αντίπαλος του ηττήθηκε στο επόμενο ματς του ημιτελικού με αποτέλεσμα να μην τραβήξει τον αθλητή μας στα ρεπασαζ και στη διεκδίκηση ρου χάλκινου μεταλλίου.Η αθλήτρια του συλλόγου Χρυσοπούλου Κωνσταντίνα (-61 κιλά kumite Γυναικών U21) δυστυχώς γνώρισε την ήττα από τον πρώτο αγώνα με σκορ 4-2 από την Ισπανίδα Lobato Sanchez Iona.
Πολλά μπράβο στο προπονητικό team του συλλόγου Κώστα Παππά και Μαργαριτόπουλο Σπύρο, απ΄ τους οποίους ο δεύτερος είναι δημότης μας αλλά και ο εθνικός προπονητής.
Ο σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, οι οποίοι συνέβαλαν στην ιστορική αυτή διάκριση. Το μετάλλιο του ενός είναι μετάλλιο όλων.
Επίσης ευχαριστεί όλα τα μέλη, μικρούς και μεγάλους αθλητές του συλλόγου αλλά και κάθε φίλο της ομάδας. Ο κάθε ένας με τη θετική του ενέργεια, αγάπη και εμπιστοσύνη σε ότι πρεσβεύει το The Brotherhood MFT όλα αυτά τα χρόνια, στήριξε και συνέβαλε δίνοντας με όποιον τρόπο ώθηση σε αυτό το επίτευγμα.

Τέλος, ο σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Αγίου Δημητρίου κ. Μπούρη Ευάγγελο για την υποδοχή των αθλητών στην άφιξη τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ