Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Το θεατρικό έργο «Εκείνος και το Σμήνος» την Κυριακή στο Δημαρχείο

Το πρώτο θεατρικό έργο της θεατρικής ομάδας “Τα Θαλασσοπούλια”, που φέρει τον τίτλο «Εκείνος και το Σμήνος», θα ανέβει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 8μμ, στο Δημαρχείο Καισαριανής (Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας).
Πρόκειται για την ιστορία δύο παιδιών, με το ένα να περιμένει τον πατέρα του και το άλλο να του κρατάει συντροφιά. Μέσα από τον διάλογό τους, αναδεικνύονται θέματα αποδοχής, σεβασμού και αγάπης για τον συνάνθρωπο καθώς και αγωνία για το μέλλον.
Αξίζει να τονιστεί πως η θεατρική ομάδα “Τα Θαλασσοπούλια” δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων, Φίλων ΑμΕΑ και Αναπήρων Ικαρίας “Ηλιαχτίδα”,σε μια προσπάθεια να εκφράσει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες του και μέσω πολιτιστικών δράσεων. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, η Δέσποινα Σιμάκη και η Γεωργία Καρναβά.
Το σενάριο του πρώτου θεατρικού υπογράφει η Δέσποινα Σιμάκη και τη σκηνοθεσία η Γεωργία Καρναβά. Παίζουν οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ικαρίας Αστέριος Τζουμέρκας και Φίλιππος Τσιμπίδης.
Η θεατρική ομάδα “Τα Θαλασσοπούλια” κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους περιόδευσε σε πολλά χωριά της Ικαρίας, σημειώνοντας παντού μεγάλη επιτυχία.
Ο Φίλιππος και ο Αστέρης αποδίδουν με αυθεντικότητα τους ρόλους τους, προσφέροντας μια ερμηνεία που αγγίζει την καρδιά και το νου. Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, συγκινούν το κοινό, χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία, ένα μάθημα ζωής και αποδεικνύουν σε όλους ότι όταν υπάρχει θέληση και στήριξη όλα είναι δυνατά.
Τα έσοδα από τις παραστάσεις ενισχύουν τις δράσεις της “Ηλιαχτίδας”.
Πληροφορίες παράστασης

«Εκείνος και το Σμήνος»

Σενάριο: Δέσποινα Σιμάκη

Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Γεωργία Καρναβά

Επιμέλεια προγράμματος: “Τα Θαλασσοπούλια”

Μουσική: Αστέριος Τζουμέρκας και Στέλιος Τζουμέρκας

Στίχοι: Ελένη Κοζαμάνη, Αστέριος Τζουμέρκας

Παίζουν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ικαρίας: Αστέριος Τζουμέρκας, Φίλιππος Τσιμπίδης

Καλλιτεχνική επιμέλεια αφίσας: Θωμάς Τζουμέρκας

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Ώρα 20:00

Δημαρχείο Καισαριανής (Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας)

Διαβάστε επίσης: Το «Ρωμαϊκό Λουτρό» την Παρασκευή στο Δημαρχείο

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ