Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, 2025

Η μοναδική γεύση του ούζου Ματαρέλλη έκλεψε τη παράσταση στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα»

Το Ούζο Ματαρέλλη απέσπασε εντυπωσιακές κριτικές στην 9η διοργάνωση της έκθεσης  «Ελληνικό Απόσταγμα», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Με περισσότερους από 1.500 επισκέπτες να κατακλύζουν τον χώρο «Φάρος», η εκδήλωση αποτέλεσε γιορτή για τα ελληνικά αποστάγματα, παρουσιάζοντας τσίπουρο, ούζο, ηδύποτα και άλλα αρωματικά αποστάγματα.

Το Ούζο Ματαρέλλη ξεχώρισε για την εξαιρετική ποιότητα και τον μοναδικό του χαρακτήρα. Το 100% διπλής απόσταξης Ούζο Ματαρέλλη διαθέτει απαλό αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα, αποτέλεσμά μιας σχολαστικής διαδικασίας απόσταξης διάρκειας εννέα ωρών. Οι φυσικές πρώτες ύλες, όπως ο βιολογικός γλυκάνισος από τα ιδιόκτητα παράκτια κτήματα στο Λισβόρι της Λέσβου, αρωματίζονται φυσικά από τη θαλασσίνη αύρα, δημιουργώντας μια μοναδική γεύση που αιχμαλωτίζει τον ουρανίσκο. Το μέλι Μυτιλήνης, προσθέτει μια ξεχωριστή γλυκύτητα και αρωματική ένταση, καθιστώντας το αγαπητό από την πρώτη γουλιά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν να γνωρίσουν 130 εξαιρετικά προϊόντα ελληνικής παραγωγής και αποσταγματοποιίες και ποτοποιίες από όλη τη χώρα δοκιμάζοντας γεύσεις που αντιπροσωπεύουν τη παράδοση και τη ποιότητα της Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ