Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σε πλήρη ετοιμότητα άνοιξαν τα σχολεία του Δήμου

Απολυμάνσεις, καθαρισμός όλων των χώρων με διπλές βάρδιες στην καθαριότητα, θερμομέτρηση, υγειονομικό υλικό, καθημερινή φροντίδα μαζί με τα self tests απλώνουν δίχτυ προστασίας πάνω από τις σχολικές μονάδες του Δήμου Γλυφάδας. Όλα ήταν έτοιμα σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια για την επανεκκίνηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σήμερα Δευτέρα, 10 Μάϊου.

«Είναι μεγάλη ανάσα για γονείς και παιδιά η επιστροφή των μαθητών στον φυσικό τους χώρο», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και διαβεβαιώνει τις οικογένειες ότι όλα θα λειτουργήσουν με ασφαλή, υποδειγματικό τρόπο, όπως και μέχρι σήμερα. Τη διαδικασία προετοιμασίας των σχολικών μονάδων επιβλέπει προσωπικά ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, που είναι παρών καθημερινά σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα.

«Κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, ώστε να είναι ασφαλή και χαρούμενα. Η τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας μας έχει μπει στην καθημερινότητα όλων μας, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος.

Διαβάστε: Τρεις σταθμούς του Μετρό στον Δήμο Γλυφάδας επικύρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ