Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το 2ο Γυμνάσιο στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus +

Μία μοναδική εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus +, στο οποίο συμμετέχουν για μία ακόμη χρονιά μαθητές του σχολείου, φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου.

Στην τελετή έναρξης του προγράμματος, η διευθύντρια και οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου, οι οποίοι οργανώνουν τη συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα “Art of Creativity” στο πλαίσιο του θεσμού του Erasmus +, υποδέχθηκαν τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές τους από την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Ρουμανία και τη Σλοβενία.

Μετά την Τελετή Υποδοχής ακολούθησε παρουσίαση των συμμετεχόντων Σχολείων, για την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης, Workshop με τίτλο ‘’Dress the model of the Athenian woman of Classical Era’’ και γνωριμία των παιδιών μεταξύ τους.

Οι μαθητές-επισκέπτες μαζί με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό και θα επισκεφτούν από κοινού μνημεία ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μάνος Κιτσέλλης και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής.

 

Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα εορτασμού για την 25η Μαρτίου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ