Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Πρόσληψη μουσικών στον Δήμο

Με 10 νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού. Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών ολοκληρώνεται την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 9μηνη σύμβαση εργασίας, η οποία δεν παρατείνεται ούτε ανανεώνεται. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Προσόντα – Αξιολόγηση

– Πτυχίο ή δίπλωμα αντίστοιχης μουσικής ειδίκευσης αναγνωρισμένου μη ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής (Ωδείου) ή Πτυχίο μουσικής ειδικότητας του άρθρου 8 παρ.5 του Ν.2158/1993 (Α΄109).

– Απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου ή Λυκείου της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.

– Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών στη διδασκαλία της ειδικότητας της αίτησης του υποψηφίου για την πρόσληψη (απαραίτητη προϋπόθεση η κατάθεση βεβαίωσης προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση (έως 30%).

– Αποδεδειγμένη καλλιτεχνική δραστηριότητα και επαγγελματική εμπειρία στο χώρο, η οποία θα αξιολογηθεί από την Επιτροπή (έως 20%).

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει από ειδική τριμελή επιτροπή, που θα οριστεί με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Εφόσον κριθεί αναγκαίο, η επιτροπή θα καλέσει αυθημερόν όσους υποψηφίους κρίνει, προκειμένου να υποβληθούν σε ακρόαση. Κατόπιν θα συντάξει πίνακα με αξιολογική σειρά κατά την κρίση της.

Διαβάστε επίσης: Η Επίδαυρος στα θέατρα Βράχων και Κιντή

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ