Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Ασφαλτόστρωση της Λ. Συγγρού από την Περιφέρεια

Το μήνυμα ότι η δουλειά συνεχίζεται, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις, έστειλε το πρωί της Δευτέρας ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης αναρτώντας στα social media βίντεο από την ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Συγγρού.

«Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στη Λεωφόρο Συγγρού μετά από 30 χρόνια! Η Αττική Αλλάζει!», έγραψε.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της 26ς Ιουλίου τέθηκαν σε εφαρμογή από την Τροχαία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα, στο ανοδικό ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Φαληρικού Δέλτα.

Οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά, ανά λωρίδα κυκλοφορίας, και μόνο κατά τις νυχτερινές ώρες, έτσι ώστε να υπάρχουν οι ελάχιστες δυνατές κυκλοφοριακές επιπτώσεις. Οι εν λόγω παρεμβάσεις θα ολοκληρωθούν σε 2 φάσεις.

Η πρώτη φάση αφορά το τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού, από το Φαληρικό Δέλτα, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Αμβρόσιου Φραντζή (Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης). Η δεύτερη φάση, αφορά το τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού, από την οδό Αμβρόσιου Φραντζή και μέχρι την οδό Αθανασίου Διάκου, στις Στήλες του Ολυμπίου Διός και θα ξεκινήσει, αφού προηγηθούν οι σχετικές μελέτες.

Το έργο θα πραγματοποιηθεί τόσο στο τμήμα ανόδου όσο και στο τμήμα καθόδου, συνολικής επιφάνειας 100.000 m2 και συνολικού μήκους 7 km.

Οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 10 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης: Η ΝΔ αφήνει «γυμνό» τον Γ. Πατούλη – Θα κατέβει τελικά ως «αντάρτης»;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ