Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ανησυχία και προβληματισμός με τα κρούσματα βίας ανηλίκων στην πόλη

Την έντονη ανησυχία τόσο των κατοίκων της πόλης όσο και της διοίκησης του Δήμου, συνεχίζουν να προκαλούν τα συνεχόμενα περιστατικά βίας με δράστες και θύματα ανηλίκους στην Ηλιούπολη.

Μόνο τα τελευταία 24ωρα έχουν καταγραφεί τρία σοβαρά περιστατικά επιθέσεων σε βάρος ανηλίκων, γεγονός που υποδηλώνουν τις διαστάσεις του προβλήματος και έγείρουν αντιδράσεις τόσο από πλευράς πολιτών, όσο και δημοτικής Αρχής για την ανεπαρκή αστυνόμευση.

Η αλήθεια είναι ότι το αστυνομικό τμήμα της πόλης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα υποστελέχωσης, με αποτέλεσμα η παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές και τα κεντρικά σημεία της Ηλιούπολης να παραμένει ανεπαρκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η δημοτική Αρχή της πόλης, εκτός από τις συνήθεις πιέσεις που ασκεί στην ηγεσία του Υπουργέιου Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της ΕΛΑΣ, προσανατολίζεται να προβεί και η ίδια, με την συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, σε ενέργειες για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων μέσω ενημερωτικών δράσεων.

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: Ομάδα 15 ανηλίκων γρονθοκόπησε 14χρονο και του άρπαξε το μπουφάν – Συνελήφθη 13χρονος

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ