Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Ένας 20χρονος τραυματίας

Ένας 20χρονος τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Φιλοθέη, στη διάρκεια αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε για οπαδικούς λόγους.

Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, μια ομάδα περίπου ατόμων, έστησαν ενέδρα επί της οδού Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου και, στη συνέχεια περικύκλωσαν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Αφού ακινητοποίησαν το όχημα, ρώτησαν τους επιβαίνοντες για την ομάδα που υποστηρίζουν και, στη συνέχεια, τους έβγαλαν έξω δια της βίας και άρχισαν αν τους χτυπούν με μανία. Ένας από τα θύματα, επιχείρησε να ξεφύγει, με συνέπεια να τραυματιστεί στην προσπάθειά του να πηδήξει από τοιχίο ύψους δύο μ.

Δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, καθώς και της Πυροσβεστικής, που απεγκλώβισε τον νεαρό, ο οποίος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Λίγη ώρα αργότερα, κατόπιν έρευνας της Αστυνομίας, εντοπίστηκε όχημα, στο οποίο επέβαιναν άτομα, που κατόπιν ανάκρισης, διαπιστώθηκε πως είχαν σχέση με το περιστατικό. Οι δράστες οδηγήθηκαν στο τμήμα αθλητικής βίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ