Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες στο Φεστιβάλ του Δήμου

Μετά την έναρξη του Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2024» με τις παραστάσεις θεάτρου σκιών για τους μικρούς θεατές, το πολιτιστικό Φεστιβάλ συνεχίζεται με τις συναυλίες των καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, θα απολαύσουμε στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Αγίου Γεωργίου) στον Ταύρο, τον Μπάμπη Στόκα. Ο γνωστός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και στιχουργός-συνθέτης γνωστών επιτυχιών της σύγχρονης μουσικής σκηνής, έχει σφραγίσει με την εμβληματική καλλιτεχνική του προσωπικότητα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες στην ελληνική μουσική. Θα τον απολαύσουμε, με ελεύθερη είσοδο, σε μία βραδιά που θα μας ταξιδέψει σε γνώριμα και αγαπημένα μουσικά μονοπάτια!

Tη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Αγίου Γεωργίου) στον Ταύρο, θα απολαύσουμε, με ελεύθερη είσοδο, μία ξεχωριστή συναυλία με την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και τον Δημήτρη Μπάση. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης συμμετέχει ενεργά στη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Τρία χρόνια μετά τον θάνατό του, η μουσική και τα τραγούδια του θα ερμηνευτούν μοναδικά από τον Δημήτρη Μπάση. Μαζί του θα απολαύσουμε τον Παναγιώτη Πετράκη, την Χρυσηίδα και την παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, ενώ σολίστ θα είναι ο Μανώλης Καραντίνης.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες με:

• Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, πλ. Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως)-Μοσχάτο, 20.30: Συναυλία με το έντεχνο καλλιτεχνικό σχήμα Χάρη Βαρθακούρη-Γιάννη Βαρδή. Θα προηγηθεί στις 19.00 η τιμητική προσωνυμία για την αδιέξοδο οδό που βρίσκεται στην Κανάρη, σε οδό «Αντώνης Βαρδής», για τη σημαντική του προσφορά στο ελληνικό τραγούδι.
• Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου)-Μοσχάτο, 20.00: πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου-έναντι Δημαρχείου Μοσχάτου, 20.00: Γιορτή έναρξης καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Όμιλο των Ελληνικών Χορών Μοσχάτου σε χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.
• Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, πλ. Εθνικής Αντίστασης (Αγίου Γεωργίου)-Ταύρος, 20.30: Συναυλία αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο «οι θαλασσιές οι χάντρες» με την Τίνα Τράκου. Μαζί της ο Νίκος Κρητικός. Συμμετέχει η Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου το Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο φιλοξενεί τις θεατρικές παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής.

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ