Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Θα υποστηρίξωμεν αόκνως…

Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Τα αποτελέσματα γνωρίζαμε από το βράδυ της Κυριακής. Κανένας δεν εξεπλάγη, το σκορ ήταν το ίδιο 3-0. Και ο Ολυμπιακός τη Λαμία μέσα στο γήπεδό της τον ίδιο και ο γείτονας Λεβαδιακός, ρούφηξε κι αυτός τρία γκολάκια από την ΑΕΚ μέσα στην Λειβαδιά , όπου πήγαιναν σαράντα παλληκάρια για να πατήσουνε την Τριπολιτσά. Ιστορικές στιγμές που κι αυτές θα υποκύψουν όταν την πατήσουνε οι λεβέντες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού όπως κάθε χρόνο, θα υποκύψει ηρωικά και ο Αστέρας Τρίπολης.

Φιλότιμος μεν, αδύνατος δε. Το παπατζιλίκι του -δήθεν- πρωταθλήματος θα συνεχιστεί ως είδος Επιθεώρησης κι εφέτος. Ολυμπιακός ή θάνατος, όπως στα δερβενάκια! Τώρα, για σκέψου, να θέλουν να πάνε στον δεύτερο γύρο για να παίξουν στην Αθήνα η Λαμία και ο Λεβαδιακός, θα ξεραθούμε από τα γέλια. 

Νομίζω πως θα είναι λογικό οι διοικήσεις των επαρχιακών ομάδων να πλησιάσουν αρκετά πριν τον κύριο Μαρινάκη και να τον παρακαλέσουν να μην μας ρίξει ο Ολυμπιακός στου Καραϊσκάκη καμιά οχτάρα και γελοιοποιηθούμε στην περιοχή από Φάληρο μέχρι Μαγκουφάνα, δεν είναι σωστό, θα πρέπει οι διοικήσεις των ομάδων του κέντρου να δείχνουν πάντα επιείκεια και οίκτο, άνθρωποι είμαστε κι εμείς! Από τη δική μας την πλευρά θα τους βοηθάμε αόκνως με εμφανή ή αφανή τρόπο. Θα δείχνουμε ότι προσπαθούμε για το πρωτάθλημα και αφανώς θα προσπαθούμε να μην πέσουμε από την κατηγορία. Όλα θα γίνονται σαν να είναι αληθινά. Στη ζωή έτσι γίνονται τα πάντα, το ψέμα είναι ο καθημερινός μουσακάς των ανθρώπων. Τον γεύονται μέχρι το τελευταίο κομμάτι και αργότερα με την καούρα στο στομάχι επισκέπτονται τον γιατρό ή τον παπά, όποιον προλάβουν πρώτον!

Εν τω μεταξύ και για να συμπληρώνεται το παζλ, υπάρχει στο παιχνίδι της αυταπάτης και η υπερπροστασία. Χάνεις ας πούμε από τον Παναθηναϊκό με ένα βαρύ σκόρ και αναλαμβάνεις τη σκέψη πως αν είχαμε κάνει πιο ακριβό ευχέλαιο θα τους είχαμε συντρίψει. Τη νίλα τους θα είχαν πάθει, το ίδιο κάθε χρόνο και με τους ίδιους πάντα Αγίους. Για καλύτερα αποτελέσματα παίρνεις την ομάδα και επισκέπτεσαι την Εκατονταπυλιανή, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός μεταναστεύει στις παράκτιες περιοχές της νότιας Αττικής τη μισή Σενεγάλη και ολόκληρο το Μαρόκο. Οι αφελείς αγοράζουν την ίδια ώρα εισιτήρια διαρκείας, διότι τόσο ο αντιπρόεδρος της ομάδος όσο και η μάνα του Ρονάλντο παρκάρουν στο γκαράζ της βίλας τους την τελευταίου τύπου Ferrari Testarossa λόγω και των τεραστίων υποχρεώσεων που έχουν για τις δεξιώσεις στα ανάκτορα του Monaco παρουσία πάντα του μορφωμένου πρίγκηπος Αλβέρτου και άλλων επιφανών πνευματικών ταγών couches που τώρα πια τελείωσαν την ανάγνωση της Κοκκινοσκουφίτσας και ρίχτηκαν με μανία στον Looky Look και στην πράξη της αφαίρεσης. Είναι να τρελαίνεσαι με το ποιοι άνθρωποι κυβερνούν τον κόσμο και πόσο πιστά εμείς οι άνθρωποι ζητωκραυγάζουμε τις υπομετριότητες.

Ευτυχώς που μας φυλάνε ο Χριστός και η Παναγία, διαφορετικά θα είχανε σκοτωθεί πολλοί περισσότεροι από τις διακόσιες χιλιάδες νεκρούς στην Ουκρανία. Ευτυχώς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ