Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκος Ανδρουλάκης από Ζωγράφου: Δύναμή μου είναι ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ και όχι οι «βαρόνοι» του

«Στις 6 Οκτωβρίου υπογράφουμε ξανά τη σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ομιλία του στου Ζωγράφου.

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στου Ζωγράφου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του, Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε: «Απέναντί της η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τον λαϊκισμό, αλλά την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, την ενότητα και το προοδευτικό σχέδιο της Δημοκρατικής Παράταξης που ο λαός έχει ανάγκη να γίνει κυβέρνηση. Η νίκη μας στις επόμενες εθνικές εκλογές δεν είναι για να αυτοεπιβεβαιωθούμε ότι επιστρέψαμε πολιτικά, αλλά για να είμαστε λύση ελπίδας για την κοινωνία».

Επαναφέροντας την πρότασή του για ένα πραγματικό debate, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους συνυποψηφίους του να τολμήσουν αυτήν την καινοτομία.

«Μπορούμε να δείξουμε το καινούργιο με έναν ανοιχτό διάλογο. Αν τα καταφέρουμε, να είστε βέβαιοι ότι θα συγκινήσουμε και θα έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή. Θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να έχει ισχυρή παρουσία στις 6 και 13 Οκτωβρίου. Ζητώ από τους συνυποψηφίους μου να μην αρνηθούν τον ανοιχτό διάλογο», σημείωσε και πρόσθεσε: «Και οι έξι πρέπει να είμαστε υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Όταν φιλοδοξείς να ηγηθείς του ΠΑΣΟΚ, σίγουρα φιλοδοξείς να συνδράμεις τον αγώνα και ως βουλευτής».

Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι δύναμή του είναι ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ «… και όχι οι ”βαρόνοι” του ΠΑΣΟΚ, που δεν ψάχνουν πρωθυπουργίσιμο αλλά διαχειρίσιμο και σε μένα δεν θα τον βρουν. Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω μπροστά μου πρόσωπα που χαμογελούν όχι μόνο για τη νέα μας πορεία αλλά και γιατί δεν απολογούνται πια. Σήμερα το ΠΑΣΟΚ το ακούει όλος ο ελληνικός λαός. Τιμώ κάθε αγωνιστή και κάθε μέλος που κοιτά το συλλογικό μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης και όχι προσωπικές στρατηγικές. Όλοι μαζί θα νικήσουμε. Στις 6 Οκτωβρίου υπογράφουμε ξανά τη σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας».

Διαβάστε επίσης: Π. Χρηστίδης για μαθητές που φοιτούν σε κοντέινερ: «Εύχομαι ο Σεπτέμβρης του 2025 να τα βρει σε σχολείο»

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ