Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εγκαινιάστηκε το Περίπτερο της Περιφέρειας στην IFTM Top Resa 2024

Εγκαινιάστηκε το Περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στην IFTM Top Resa 2024, τη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική Έκθεση της Ευρώπης, που διοργανώνεται στο Παρίσι.

Το Περίπτερο βρίσκεται στο Stand S036 της έκθεσης και ήδη υποδέχεται επισκέπτες και επαγγελματίες του τουρισμού από τη Γαλλία και όλο τον κόσμο. Η Περιφέρεια Αττικής μετέχει ως συνεκθέτης στο Εθνικό περίπτερο του ΕΟΤ.

Η «IFTM Top Resa 2024» εστιάζει στον επαγγελματικό τουρισμό. Συγκεντρώνει περισσότερους από 50.000 επισκέπτες, με 30.000 από αυτούς να είναι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, ενώ συμμετέχουν 1.175 εκθέτες από 100 και πλέον χώρες.

Η έκθεση προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα δικτύωσης και ανάπτυξης νέων συνεργασιών για την τουριστική βιομηχανία.

«Μέσα από το περίπτερό μας», ανέφερε ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, «απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα στους Γάλλους, αλλά και όλους τους Ευρωπαίους πολίτες, να επισκεφθούν την Αττική και να απολαύσουν τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να τους προσφέρει: το μοναδικό πολιτιστικό πλούτο της, με τα δεκάδες μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς και τους υπερσύγχρονους χώρους τέχνης. Τα κοσμοπολίτικα νησιά και το αστικό παραλιακό μέτωπο. Τις υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις και τις ιστορικές οινικές μας ποικιλίες – που αποτελούν το θεμέλιο της μεσογειακής διατροφής. Παράλληλα, δίνουμε την ευκαιρία σε Έλληνες επιχειρηματίες να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε εκπροσώπους της διεθνούς αγοράς, να ανταλλάξουν τεχνογνωσία με κορυφαίους του κλάδου και να προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική και τις ευκαιρίες που προσφέρει η Αττική στην υγιή επιχειρηματικότητα».

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση ΚΕΔΕ με τον πρωθυπουργό, στο επίκεντρο τα οικονομικά των δήμων

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ